(به نقل از محبت نیوز)
بیانیه دکتر جرج وود، ناظر کلیساهای جماعت ربانی آمریکا و مدیر شورای جهانی کلیساهای جماعت ربانی در مورد بازداشت کشیش روبرت آسریان و فشار بر کلیساهای فارسی زبان در ایران .
« محبت نیوز» - پس از انتشار خبر بازداشت کشیش "روبرت آسریان" یکی از رهبران کلیسای جماعت ربانی در تهران خبرهایی نیز در خصوص فشارهای مقامات امنیتی برای تعطیلی این کلیسا نیز قوت گرفت . اینگونه اعمال حکومت و مسئولان امنیتی در ادامه سلسله محدودیتهای فزایندهای است که کلیساهای تبشیری در چند سال گذشته با آن مواجه بوده است.
بر همین اساس دکتر جرج وود، ناظر کلیساهای جماعت ربانی آمریکا و مدیر شورای جهانی کلیساهای جماعت ربانی در زمنیه بیانیه ایی را بر روی وب سایت خود منتشر کردند.
متن این بیانیه بدین شرح است :
"در روز ۲۱ مه ، ماموران امنیتی بعد از برهم زدن یک جلسه دعا، کشیش "روبرت آسریان" را در کلیسای مرکزی جماعت ربانی تهران دستگیر کردند. پیش از مراجعه به کلیسا، این مقامات به منزل کشیش آسریان هجوم بردند و کامپیوتر و کتابهای وی را ضبط کردند. سپس کشیش آسریان را حین اداره یک جلسه دعا در کلیسا یافته و ضمن بازداشت او خبر از تعطیلی قریب الوقوع کلیسا دادند.
تاکنون اطلاعی در مورد وضعیت و محل نگهداری این کشیش در دست نیست. همه شواهد به این احتمال اشاره دارند که مقامات ایرانی، بر خلاف قانون و موازین حقوق بشر، در پی تعطیل ی کلیسای جماعت ربانی مرکز هستند.
بازداشت کشیش "روبرت آسریان" یکی از چند مورد دستگیری است که پیش از انتخابات ریاست جمهوری ماه آینده به وقوع پیوسته است. به نظر میرسد این واقعه تلاشی برای پایان بخشیدن به مراسم عبادی کلیساها به زبان فارسی باشد که زبان اکثر ایرانیان است. اما جلسات کلیسایی به زبان ارمنی، که برای عمده ایرانیان قابل فهم نیست، آزاد است.
مسیحیان ایماندار ایرانی نگرانند که تعطیلی کلیسای مرکزی جماعت ربانی در تهران مقدمهای برای تعطیل کردن همه کلیساهای فارسی زبان ایران باشد. چنین اقدامی در واقع پایان بخشیدن به اعلان عمومی انجیل مسیح در این کشور خواهد بود.
ما از تمام کلیساهای عضو شورای جهانی کلیساهای جماعت ربانی (WAGF) درخواست داریم تا برای کشیش آسریان و ایمانداران دیگر در کلیسای جماعت ربانی ایران دعا کنند. ما همچنین تقاضا داریم تا برای مقامات ایرانی نیز دعا کنند تا حقوق مردم را برای پرستش آزادانه و مطابق اختیار خود رعایت کنند.
محمد سهرابی ، سعید معینی & ابراهیم طباطبایی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر