نشست سهروزه "سیاست جدید برای خاورمیانه" از سوی آکادمی کلیسای پروتستان در شهر لوکوم ایالت نیدرزاکسن آلمان برگزار شد. علیرضاشیخعطار سفیر جمهوری اسلامی در آلمان نیز در این نشست شرکت داشت.
به گزارش شبکه خبر مسحیان فارسی زبان به نقل از صدای آلمان، آکادمی کلیسای پروتستان شهر لوکوم آلمان بهخاطر دعوت از علیرضا شیخعطار سفیر جمهوری اسلامی مورد انتقاد قرار گرفت. نشست این آکادمی با عنوان "سیاستجدید برای خاورمیانه" با تظاهرات اعتراضی دهها نفر همراه شد.
نشست سهروزه "سیاست جدید برای خاورمیانه" از سوی آکادمی کلیسای پروتستان در شهر لوکوم ایالت نیدرزاکسن آلمان برگزار شد. شامگاه پنجشنبه (۱۸ آوریل، ۲۹ فروردین) علیرضاشیخعطار سفیر جمهوری اسلامی در آلمان در این نشست که حدود ۶۵ نفر از جمله تعدادی از کارشناسان خاورمیانه در آن حضور داشتند شرکت کرد.
خبرگزاری آلمان گفته است که حضور شیخعطار در نشست لوکوم، پیشاپیش با اعتراضهائی روبرو شده بود. این خبرگزاری مینویسد: «منتقدان، کلیسای پروتستان را متهم کردند که اجازه نداشته است برای نماینده رژیم ملایان در آلمان امکان حضور فراهم کند.»
برپایه گزارش خبرگزاری آلمان پیش از حضور شیخعطار در نشست لوکوم، حدود ۵۰ نفر در برابر "اداره ایالتی کلیساها"ی شهر هانوفر دست به تظاهرات زدند. آنها به حضور شیخعطار به این دلیل اعتراض داشتند که او از دیپلماتهای نزدیک به محمود احمدینژاد محسوب میشود.
دینامیسم جدید در سیاست ایران؟
گفتوگوی علیرضا شیخعطار با حاضران در نشست لوکوم زیر عنوان "دینامیسم جدید در سیاست ایران- وظیفهای برای آلمان و اروپا؟" برگزار شد. وی تصریح کرد که ایران در تلاش تهیه بمب اتمی نیست. سفیر جمهوری اسلامی ایران در بحث با کارشناسان خاورمیانه و منتقدان جمهوری اسلامی جهان غرب را متهم کرد که تمایلی به توافق بر سر حل مسالمتآمیز مناقشه اتمی با ایران ندارد. وی گفت: «گفتوگو با حضور اسلحه ممکن نیست.» شیخ عطار بهویژه از ایالات متحده آمریکا خواست که در مسائل داخلی ایران دخالت نکند.
سفیر جمهوری اسلامی گفت: «ما پاکستان و کره شمالی نیستیم. این کشورها به لحاظ سیاسی و اقتصادی منزوی هستند. اما ایران به عنوان ملتی با ۷ هزار سال سابقه تاریخی میخواهد به لحاظ معنوی نقش الگو را در منطقه خاورمیانه و نزدیک داشته باشد. این نفوذ با بمب اتمی دست یافتنی نیست.»
علیرضا شیخعطار با تاکید بر فتوای آیتالله خامنهای رهبر جمهوری اسلامی در مورد حرام بودن بمب اتمی گفت که این فتوا بالاترین تضمین است. جامعه جهانی باید تعهدی را که این فتوا ایجاد میکند بپذیرد و اعتماد نشان دهد.
محمد سهرابی ، سعید معینی & ابراهیم طباطبایی
هیچ نظری موجود نیست:
ارسال یک نظر