مسیحیت پارسی persiachristianity

مسیحیت پارسی        persiachristianity
پرچم پرافتخار ایران

جمعه

انتقال کشیش سعید عابدینی به بند زندانیان خطرناک

(به نقل از محبت نیوز)



 

نوکیش مسیحی "سعید عابدینی" در حال حاضر در سالن ٩ بند ٣ زندان رجایی شهر، که محل نگهداری زندانیان مرتکب قتل و جرح است مستقر شده است.


به گزارش " محبت نیوز" هرانا ارگان مجموعه فعالان حقوق بشر در ایران خبر داد، سعید عابدینی کشیش آمریکایی ایرانی تبار که روز یکشنبه ۱۲ آبان ماه از بند ٣۵٠ به زندان رجایی شهر کرج منتقل شده بود در حال حاضر در سالن ٩ بند ٣ زندان رجایی شهر، که محل نگهداری زندانیان مرتکب قتل و جرح است مستقر شده است.


کشیش عابدینی پیش از آنکه از بند ٣۵٠ زندان اوین به زندان رجایی شهر کرج منتقل شود در دیدار با "آیت الله ایروانی" استاد اسلام‌شناس دانشگاه واشنگتن دی سی از وضعیت نگهداری خود در دوران بازداشت در بند امنیتی ٢٠٩ و همچنین بند ٣۵٠ انتقاد کرده بود.


یکی از بستگان وی گفته است: "٩ آبان ماه سعید عابدینی در حفاظت اطلاعات زندانی اوین با حضور مومنی معاون زندان اوین و قبادی رئیس حفاظت اطلاعات با آیت الله ایروانی دیدار کرد و به شدت از عملکرد مسئولان زندان اوین، سازمان زندان‌ها، دادستانی، قوه قضائیه و وزارت اطلاعات انتقاد کرد. عمده انتقادات او به فشارهای دوره بازداشت و عدم رعایت حقوق قانونی در دوران بازداشت در بند ٢٠٩ و عدم دسترسی به تلفن و حق مرخصی و بی‌توجهی مسئولان به وضعیت زندانیان سیاسی و امنیتی اشاره داشت."


این منبع در ادامه بیان داشت: "پس از آن، روز یکشنبه ١٢ آبان با فریب وی را ابتدا به شعبه اجرای احکام در زندان اوین و پس از آن بدون همراه داشتن البسه کافی و لوازم اولیه به قرنطینه زندان رجایی شهر و سپس به بند زندانیان خطرناک اعزام نمودند. انتقال وی به بند زندانیان خطرناک که گفته می‌شود در هفته گذشته ۴ مورد مرگ ناشی از خود زنی و زد و خورد در آن اتفاق افتاده وضعیت روحی و فیزیک سلامت این زندانی عقیدتی را تهدید می‌کند."


عابدینی در اوایل بهمن ماه ۹۱ به اتهام تشکیل و راه‌اندازی کلیساهای خانگی به قصد برهم زدن امنیت ملی، از سوی شعبه ۲۶ دادگاه انقلاب اسلامی به هشت سال حبس تعزیری محکوم شد که در نتیجه اعتراض به این رای، پرونده وی به شعبه ۳۶ دادگاه تجدید نظر استان تهران ارجاع و این شعبه نیز رای دادگاه بدوی را تایید کرد.

  ابراهیم طباطبایی ،  محمد سهرابی & سعید معینی 

هیچ نظری موجود نیست: