مسیحیت پارسی persiachristianity

مسیحیت پارسی        persiachristianity
پرچم پرافتخار ایران

پنجشنبه

طلبه‌های به زنجیر كشیده شده مدرسه مذهبی آزاد شدند

.حدود ۵۰ طلبه از مدرسه‌ای مذهبی در شهر بندری کراچی آزاد شده‌اند. تعدادی از این طلبه‌ها به زنجیر کشیده شده بودند. آنها در حالی که هنوز زنجیرهایشان را به همراه داشته اند، در این باره گفت‌وگو کرده‌اند.
به گزارش «مسیحیت پارسی » و بر اساس گزارش‌ BBC.UK، طلبه‌های این مدرسه که برخی از آنها فقط ۱۲ سال دارند، ضرب و شتم می‌شدند، به آنها غذا داده نمی‌شد و در مکانی نگه داشته می‌شدند که پلیس می‌گوید شرایطی مشابه یک اتاق شکنجه دارد.
این مکان "زندان‌مدرسه" نام داشت و والدین تعدادی از کودکان، برای آن که فرزندشان در این مدرسه حضور یابند، پول هم پرداخت کرده بودند، چون پسرانشان به مواد مخدر اعتیاد داشتند یا مرتکب جرمی شده بودند.
تحقیقات در باره عملکرد این مدرسه مذهبی در دست انجام است.
مقامات نیروی پلیس پاکستان گفته‌اند که دست‌کم دو نفر که به اداره این مدرسه مذهبی کمک می‌کردند، بازداشت شده‌اند، ولی رئیس مدرسه فرار کرده است.
"والدین، فرزندانشان را به زنجیر کشیدند"
.
طلبه‌هایی که از این مدرسه مذهبی آزاد شده‌اند، شرایط بی‌رحمانه آن را شرح داده‌اند و برخی از آنها در حالی که هنوز زنجیرهایشان را به همراه داشته اند، با رسانه‌های خبری گفت‌وگو کرده‌اند.
یکی از آنها گفت که ۲۰۰ ضربه شلاق خورده است. یکی دیگر از کودکان گفت که به آنها گفته شده بود که به "جهاد" فرستاده خواهند شد و اگر سعی کنند که فرار کنند، ۲۰۰ ضربه شلاق خواهند خورد.
محی‌الدین، یکی از این طلبه‌ها، به خبرگزاری رویترز گفت: "یک ماه گذشته را در زیرزمین نگه داشته شدم و در زنجیر بودم. در این مدت، آنها به سختی شکنجه‌ام می‌کردند."
یکی از نوجوانانی که در این مدرسه بود، به خبرنگار بی‌بی‌سی در کراچی گفت که آنها مجبور بودند در تمام ساعات روز درس بخوانند. او گفت: "غذا یا لباس کافی به ما داده نمی‌شد."
یکی دیگر از پسرها گفت که اعضای طالبان به این مدرسه مذهبی رفته‌اند و به آنها گفته‌اند که "برای مبارزه آماده شوند."
یکی از مقامات رسمی ایالت سند هند به خبرگزاری فرانسه گفت: "تمام احتمالات از جمله نقش و رابطه (این مدرسه مذهبی) با پیکارجویان، بررسی خواهد شد."
والدین تعدادی از کودکان برای آن که فرزندشان به این مدرسه راه یابد، مبالغ قابل توجهی پرداخته بودند و خبرنگاران می‌گویند که در مواردی، خود والدین، فرزندشان را به زنجیر کشیده‌اند.
بسیاری از والدین، فرزندانشان را به این مدرسه فرستاده بودند چون فکر می‌کردند شرایط سخت آنجا، باعث می‌شود آنها توانمندتر شوند. تعدادی از این والدین به بی‌بی‌سی گفتند که از نتیجه کار، راضی هستند و فرزندشان را به زنجیر کشیده‌اند تا مانع فرار آنها شوند.
محمد قسیم، پدر یکی از این کودکان گفت: "وقتی بچه‌ای مشکلی مثل دوستان ناباب، سیگار کشیدن یا استعمال دخانیات دارد، هیچ راهی نداریم جز این که او را به چنین جاهایی بفرستیم."
"شکنجه و آزار"
طلبه‌های این مدرسه، پس از یورش نیروهای پلیس در روز دوشنبه، ۱۲ دسامبر، آزاد شدند.
گفته شده است که به نیروهای پلیس گزارش شده بود رئیس این مدرسه مذهبی، طلبه‌ها را به زنجیر کشیده است و آنها را مورد ضرب و شتم و شکنجه قرار می‌دهد.
طلبه‌هایی که از این مدرسه نجات داده شده‌اند بین ۱۲ تا ۵۰ سال دارند و بیشترشان پشتون هستند.
خبرگزاری فرانسه به نقل از یکی از مقامات پلیس کراچی گزارش داده است که دست‌کم ۱۸ نفر از افرادی که از این مدرسه آزاد شده‌اند، ۲۰ سال یا کمتر داشته‌اند.
برآورد می‌شود که هزاران مدرسه مذهبی در پاکستان، بیش از دو میلیون طلبه را تحت آموزش دارند.
در عین حال، مقامات رسمی پاکستان ظن آن دارند که مدارس مذهبی بیشتری در این کشور وجود داشته باشند که ثبت نشده‌اند.
در برخی مناطق پاکستان، مدارس مذهبی، تنها نهادهایی هستند که کودکان خانواده‌های فقیر می‌توانند برای تحصیل به آنجا بروند.
خبرنگاران می‌گویند که در مواردی، طلبه‌های مدارس مذهبی مورد آزار قرار می‌گیرند، ولی چنین حادثه‌ای در این ابعاد و در شهر بزرگی مثل کراچی خیلی غیرعادی است.
 محمد سهرابی ، سعید معینی & ابراهیم طباطبایی

هیچ نظری موجود نیست: